Logo
Contact

Uw boot of vakantiewoning op deze site plaatsen

Wie is Frieslandvakanties.nl

Vanaf 1995 bemiddelde de VVV Wymbrits (nu: VVV Zuidwest Friesland) actief bij de verhuur van boten, vakantiewoningen en dagtochten. In het najaar van 2003 zijn de boekingsactiviteiten van de VVV ondergebracht in een aparte vereniging.

Wat doet Frieslandvakanties.nl

Het promoten van Friesland als vakantiegebied en het reserveren van vakantiewoningen, huurboten en groepsdagtochten in het bijzonder. Via internet, drukwerk en vakantiebeurzen wordt Friesland als vakantiegebied onder de aandacht gebracht. Gasten kunnen op een vriendelijke wijze hun vakantie in Friesland bij ons regelen.

Het reserveren van veelal particuliere vakantiewoningen in Friesland via het online boekingssysteem gekoppeld aan ons boekingscentrale in Heeg.

Administratief verwerken van boekingsaanvragen

dit betreft: Aannemen en verwerken van boekingsaanvragen van gasten.

plus: Aanvullend informeren van gasten over te huren woningen en boten.

plus: Na overleg met de huiseigenaar: het bevestigen van reserveringen aan klanten, verhuurders en/ of sleuteladres. Het on-line boekingssysteem werkt snel, maar blijft mensenwerk !!

plus: Het innen van de volledige reissom (vaak in twee termijnen).

plus: Afdracht van de huursom aan de huiseigenaar.

De verhuurder

Regelt zelf het beheer van de woning: U bent zelf verantwoordelijk voor het sleutelbeheer, de borgsom, de eindcontrole, de eindschoonmaak en klachtafhandeling met de huurder (of regelt dit via een sleuteladres)

Gaat vooraf met Frieslandvakanties.nl een samenwerkingsovereenkomst aan. Hierin staan de spelregels en de werkwijze nauwkeurig geformuleerd. De overeenkomst geld voor één kalenderjaar en kan daarna worden verlengd.

Vult een prijslijst in: U geeft zelf de verhuurprijs per week, midweek en weekend aan. Ook bijkomende kosten als eindschoonmaak, huur van linnenpakketten, borg / sleutelgeld enz. wordt nauwkeurig beschreven.

Levert zelf gegevens van de vakantiewoning aan voor promotie-doeleinden en het invoering in het reserveringssysteem (door Frieslandvakanties.nl). Deze gegevens bestaan uit: teksten, pictogrammen en fotomateriaal.

Zorgt er voor dat op termijn de woning wordt geclassificeerd. Frieslandvakanties.nl organiseert jaarlijks minimaal één classificatieronde.

Zorgt steeds voor een actuele bezettingslijst in ons systeem. U kunt via een inlogcode rechtstreeks op deze site de beschikbaarheid van uw woning muteren. U bepaalt zelf wanneer wij uw woning kunnen verhuren. Eigen gebruik of eigen gasten is zonder verdere kosten.

Onderhoud regelmatig kontakt met de boekingscentrale, het sleuteladres en/of schoonmaakster.

De kosten

Lid VVV Zuidwest Friesland: contributie € 137,50 in 2018.

12% provisie over bij Frieslandvakanties.nl betaalde huursommen. (Dit bedrag is exclusief btw)

Daarnaast kunt u deelnemen aan extra promotiecampagnes opgezet door Frieslandvakanties.nl

Voor verdere informatie kunt u een aanvullend informatiepakket huiseigenaren opvragen via:

info@frieslandvakanties.nl of per telefoon: 0515 - 442500.

Met de vriendelijke groeten van het team van Frieslandvakanties.nl.

© Copyright: Frieslandvakanties.nl - Kopieëren van grafish design, links of inhoud is niet toegestaan.